Om mig

Mitt namn är Ida. Jag är 28 år gammal och bor i Göteborg, där jag läser till fysioterapeut på Göteborgs Universitet (tar examen i juni). I februari flyttar jag till Västerås, där min blivande sambo (och mina katter) bor. Innan jag påbörjade min nuvarande utbildning har jag drivit eget företag (design av träningskläder samt webbutik), jobbat som väktare, ridlärare, eventpersonal, utbildat hästar m.m. En brokig bakgrund med andra ord, men nu tror jag att jag hittat vad jag vill göra framöver.

img_20160620_121132.jpg

För att gå lite närmre in på mina intressen har jag valt att göra en lista över de största:

 • Katter. Tre till antalet och mina ständiga följeslagare sedan länge. Mer om dom kan du läsa på deras egna presentationssidor i menyn (Boll, Kakan och Lillfisk)
 • Foto. Ett intresse jag haft större delen av mitt liv. Idag har jag en Nikon D7200, för många objektiv, hemmastudioutrustning och en hög med tillbehör av olika slag.
 • Träning. Landsvägscykling och gym är det jag gör mest, men det slinker in allt från löpning till dans på ett hörn. Just nu står dock träningen still p.g.a. en långdragen skada efter ett hundbett i ena benet.
 • Hästar. Mellan 2003-2011 hade jag egen häst (finns att läsa om under rubriken Hästar i menyn), och har efter det ridit några olika medryttarhästar. I september 2016 tingade jag ett föl, med egen sida i menyn (Valentine), han anländer till stallet i slutet av januari 2017. Ridningen vill jag ta upp så fort som möjligt för att ha en stabil grund i muskler och känsla igen när han ska ridas in, men det får nog vänta tills jag är klar med skolan.
 • Utbildning. Det kanske låter som ett underligt intresse, men jag gillar att lära mig mer om saker oavsett om det är genom en högskolekurs eller videoklipp online. Detta intresse har nu lett till att jag har över 245 högskolepoäng, som utöver det program jag läser även fördelas på kurser om bl.a. foto, beteende hos djur, hästhållning, träning och kost. Jag har även utbildning som både human- och hästmassör samt sadelutprovare. Man blir aldrig fullärd!

Jag startade den här bloggen för att skona mina facebookvänner från högvis med uppdateringar när jag skaffade en ny mobil med fri surf i slutet av 2011. Nu är jag äldre och klokare, men har blivit fäst vid min blogg. Det är ett smidigt sätt att få lite koll på vad jag faktiskt gör om dagarna, snabbt kunna hitta information som jag tidigare skrivit om och framförallt för att se tillbaka på sådant jag tidigare gjort.

Vill man se mer av mig än det bloggen erbjuder finns jag även på instagram: @idakck
För att få mina uppdateringar rakt i sitt facebookflöde finns jag även där under namnet idakck. Där finns även en separat fotosida, länk här.

Kontakt: ida.kack(snabel-a)gmail.com

xxIDA_4390

6 kommentarer

6 thoughts on “Om mig

 1. Hurra! Äntligen äntligen en blogg som passar mig! Det började med att jag googlade bygg ditt eget katt-träd :), är katt tokig! Visar sig finnas fler gemensamma intressen här, träning, mat, ny systemkamera i julklapp. Facebook och Gilla-knappar går bort, jag trycker på “Följ” istället :)!/ Med vänlig hälsning Tina

  • Vad roligt att höra! Planen är att plocka fram kameran igen nu när det blivit lite roligare väder, då blir det automatiskt mer katt här också :)

 2. Vilken härlig blogg! :) Måste bara få fråga vart du köper dina color club nagellack, har letat som en galning efter dessa! xD

  Hälsningar,
  Nathalie

  • Jag har köpt nästan alla mina Color Club från Ebay :) Det är amerikanska säljare jag handlar från, så tänk på tull-/momsgränsen :)

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s