Om mig

Mitt namn är Ida. Jag är 29 år gammal och bor i Västerås med min sambo och tre katter. Den 14 november fick jag göra ett akut kejsarsnitt, och vår dotter föddes därför i vecka 26+4, läs mer om henne under fliken Sparven.

img_20160620_121132.jpg

För att gå lite närmre in på mina intressen har jag valt att göra en lista över de största:

 • Katter. Tre till antalet och mina ständiga följeslagare sedan länge. Mer om dom kan du läsa på deras egna presentationssidor i menyn (Boll, Kakan och Lillfisk)
 • Foto. Ett intresse jag haft större delen av mitt liv. Idag har jag en Nikon D7200, för många objektiv, hemmastudioutrustning och en hög med tillbehör av olika slag.
 • Träning. Landsvägscykling och gym är det jag ägnat mig mest åt de senaste åren, men det slinker in allt från löpning till dans på ett hörn. Just nu står dock träningen still p.g.a. en långdragen skada efter ett hundbett i ena benet.
 • Hästar. Mellan 2003-2011 hade jag egen häst (finns att läsa om under rubriken Hästar i menyn), och har efter det ridit några olika medryttarhästar. I september 2016 tingade jag ett föl, med egen sida i menyn (Valentine), som tyvärr gick bort väldigt oväntat i juni 2017. Jag köpte därefter ett ungsto (Lilly) som jag tror mycket på.
 • Utbildning. Det kanske låter som ett underligt intresse, men jag gillar att lära mig mer om saker oavsett om det är genom en högskolekurs eller videoklipp online. Utöver en treårig utbildning till fysiterapeut har jag även läst en hel del fristående högskolekurser om bl.a. foto, beteende hos djur, hästhållning, träning och kost. Jag har även utbildning som både human- och hästmassör samt sadelutprovare. Man blir aldrig fullärd!

Jag startade den här bloggen för att skona mina facebookvänner från högvis med uppdateringar när jag skaffade en ny mobil med fri surf i slutet av 2011. Den höll sen i sig för att morfar tyckte att det var roligt att kunna följa mitt liv trots att vi bodde långt ifrån varandra.

Vill man se mer av mig än det bloggen erbjuder finns jag även på instagram: @idakck (mest snyggare bilder) och @idakack (mer vardag)
För att få mina uppdateringar rakt i sitt facebookflöde finns jag även där under namnet idakck.

Kontakt: ida.kack(snabel-a)gmail.com

xxIDA_4390

Annonser
6 kommentarer

6 tankar om “Om mig

 1. Hurra! Äntligen äntligen en blogg som passar mig! Det började med att jag googlade bygg ditt eget katt-träd :), är katt tokig! Visar sig finnas fler gemensamma intressen här, träning, mat, ny systemkamera i julklapp. Facebook och Gilla-knappar går bort, jag trycker på “Följ” istället :)!/ Med vänlig hälsning Tina

  • Vad roligt att höra! Planen är att plocka fram kameran igen nu när det blivit lite roligare väder, då blir det automatiskt mer katt här också :)

 2. Vilken härlig blogg! :) Måste bara få fråga vart du köper dina color club nagellack, har letat som en galning efter dessa! xD

  Hälsningar,
  Nathalie

  • Jag har köpt nästan alla mina Color Club från Ebay :) Det är amerikanska säljare jag handlar från, så tänk på tull-/momsgränsen :)

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.