Ca 80 dagar

Nedräkningen till fölets ankomst tickar på i rasande takt. Det är nu ca 80 dagar till det är dags. Jag försöker bestämma mig för ett uppfödarnamn, och att lista några möjliga namnalternativ till fölet. Det går sådär.

Lilly ser inte särskilt stor ut än, men det kommer väl. Hon fäller för fullt, trots att hon inte ens satt någon vinterpäls att tala om den här vintern. I helgen har hon fått njuta av solstrålarna lite extra, hon fick nämligen gå utan täcke en stund när dom åt lunch, mycket uppskattat! Vi passade även på att gå en kort sväng utanför hagen, Lilly ansåg dock att det var mer fikapaus än promenad så vi stod mest still.

Vi längtar nog lika mycket efter vår, värme och grönt gräs båda två.

2 tankar om “Ca 80 dagar

  1. Hej. Detta hör inte till inlägget egentligen. Men jag googlade på perubalsam å då kom jag in hit till bloggen för ett inlägg om när du tar lapptest å visade positivt på bla perubalsam. Har oxå fått den ”diagnosen” efter år av utslag och eksem. Hur gick d för dig? Har du eksem kvar, hittade du nå bra produkter. Mvh Bodil. Tacksam om du orkar svara.

    • Jag undviker ämnen jag inte tål och använder kortisonsalva och Locobase LPL (med mjölksyra, inte den receptfria) på händerna (där mitt eksem är värst), då hålls det i schack :) . Till håret använder jag just nu produkter från Aussie, dom verkar jag tåla utan problem. Bodylotion från neutral.

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.