Mål 2018, tre månader kvar

Eller snarare två och en halv månad, innan det här året är slut. Hur det nu gick till.
Det är därför dags för en deltidsavstämning gällande årets mål. Dom där jag skrev ner vi fortfarande levde i ovisshet på ett sjukhus. När jag tänkte att jag i alla fall hade stallet som frizon från alla problem i resten av livet. När kreativiteten kändes som något som skulle kunna få ordentligt med plats.

Då visste jag inte att Lilly skulle behöva fixa sina hovar i djursjukhusets lokaler, med röntgen som facit istället för enbart en van hovslagares blick. Eller att hon skulle bli sparkad och behöva stå på box i minst en månad.  Inte heller att jag skulle börja jobba innan sommaren var över, på en arbetsplats en timme ifrån hemmet.

De mål vi klarat av vid förra avstämningen står utan text bakom.

  • Förbereda Lilly väl inför MorganRiks.
  • Starta Lilly i minst en tävling utöver MorganRiks. Den här punkten kommer stå kvar även vid nyår. Lilly står på box åtminstone månaden ut, och ska sedan sättas igång försiktigt. Det är inte tal om några tävlingar på ett tag.
  • Sy minst tre olika typer av plagg. Jag tänker påstå att det är färdigt. Jag har sytt femtielva dregglisar, fyra badcaper och två par byxor till Sparven, samt en svanspåse till Lilly. Det borde räknas som minst tre typer av plagg. Samtliga gjordes egentligen innan förra avstämningen, men då glömde jag bort både caperna och byxorna.
  • Tillverka minst tio kort. Jag har nog gjort fler än fem än så länge, men glömt att räkna. Jag har fixat bakgrunder till fler, men inte fått ihop tiden till färdigställandet. Just nu inväntar jag att min födelsedagspresent till mig själv (som posten slarvade bort första gången den var på väg) ska anlända, sen kan jag masstillverka kort med fina blommor på.
  • Ta fram fotostudioutrustningen vid minst två tillfällen. Det har fortfarande inte blivit av. Vi har väl en liten plan för åtminstone en fotosession dock, då saknas bara en till därefter.
  • Genomföra minst en ordentlig fotosession med Lilly.

Slutsats just nu:
Lilly står skadad och alla tankar på tävling ligger på hyllan. Något kreativt har jag knappt tid för sen jag började jobba, och det blev inte lättare av att den tänkta smidigheten med lösdrift byttes till boxvila med krav på daglig skötsel av box och hjärngympa för häst.

Annonser

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.