Ny kompis

Lilly har fått en ny vän. Efter dagens dressyrträning (som jag tänkte skriva ett inlägg om imorgon) var det dags för ihopsläpp. Det har nämligen flyttat in liten appaloosakorsning på två år, och eftersom Lilly gått själv en period p.g.a. hennes utredning av benen och sedan skoning så var kompisparet givet.

Det hela gick någorlunda lugnt till. Den lilla nykomlingen travade glatt iväg mot Lilly som stod i bortre hörnet, blev ivägjagad, åt lite gräs, försökte på nytt, jagades iväg en liten bit igen o.s.v. Inga sparkar eller bett från något håll, himla skönt!

Tog ett gäng bilder, men hade helt fel objektiv med mig. Därför ligger fokus fel rätt ofta och jag kunde inte zooma i närheten av så mycket som jag velat, så jag har fått klippa bilderna i efterhand för att bli av med allt för mycket omgivning. Nykomlingen gjorde dessutom grimaser på en hel del foton och Lilly har flätor i manen (för att hon inte ska bli lika varm som när den hänger fritt), så det blev inga omslags-snygga bilder direkt. Men här är några i alla fall, dock inte i kronologisk ordning.

Annonser

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.