Morganhästar i mängder

Idag var det ett extrainsatt medlemsmöte för morganföreningen, med en tillhörande clinic. Så jag åkte med i en bil till Näsudden, där det hela skulle hållas. Väl på plats fick vi lära oss om körning, och vagnarna drogs av en fjording och en dartmoor. Men i hagarna var det morganhästar så långt ögat kunde nå. Himla trevlig syn!

Väl hemma var det bara att bege sig iväg till stallet för att beskåda nästa morganhäst. Min egen alltså. Hon fick komma ut i egen gräshage idag, och firade det med att fara iväg i galopp och sparka bakut. Men så snart hon kommit till andra sidan var det huvudet ner i gräset som gällde, för att få i sig så mycket gräs hon bara kunde. Hon kan dock ta det lugnt, för min plan är att hon ska få gå där och beta bäst hon kan nu.

Jag är om möjligt ännu mer sugen på att köpa mig en till just nu. En påläggskalv som sen är redo för inkörning och inridning när Lilly blivit färdig med den biten och förhoppningsvis kommit en bra bit från där vi är nu. Dessvärre är det ingen realistisk tanke som kommer göras till verklighet inom en överskådlig framtid. Men man kan ju alltid drömma.

Annonser

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.