Tidig morgon i stallet

Klockan 06:50 steg jag ur bilen vid stallet idag. Onödigt tidigt, men så blir det när man måste hinna med hundra saker innan planet lyfter. Wally var i vilket fall på topphumör, och var knappt ens rädd för insektsmedlet idag. Normalt sett så blir han jättenervös så fort han känner lukten av det (ljudet är inga problem, för pälsglansen bryr han sig inte ett dugg om). Insektsmedlet är helt enkelt repellerande även för ett stort gult djur, inte bara insekter.

Efter att ha umgåtts med och utfodrat djuret i en timme fick han komma ut i hagen igen, lagom till att solen började steka. Nu ska han chilla i hagen hela helgen, med lite extra tillsyn av andra eftersom jag är borta. Om det blir tyst här också återstår att se, men det kan nog komma upp något inlägg från hotellet om kvällarna.

Bilderna nedan är fotade för ca två veckor sedan om jag inte minns fel, när vi var på ridbanan och hade provat att löshoppa för första gången. Det ska bli så roligt att fota nya bilder på honom nu när vinterpälsen är väck och han är alldeles gyllengul.

Annonser

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s