Gårdagen: Från frukost till invigning

Storhandling på Ica. Inlämning av kryckor på sjukhuset. Fruktsallad till sen frukost, med katter och Danne på balkongen. Så såg gårdagens förmiddag ut. Och en matchande bild:

Dagen fortsatte med färdigställande av ett pussel som påbörjades tidigare i veckan. 1000 bitar av fullt kaos. På ett sätt lättare än en mer traditionell pusselbild när det inte är jättestora fält med liknande mönster, men på ett annat sätt svårare eftersom så många bitar har samma färgschema men ska befinna sig i helt olika delar av den färdiga bilden. Färdigt blev det i alla fall, och katterna har inte ens försökt att stjälpa till. Med andra ord är alla bitar närvarande, och ingen är tuggad på. Det måste vara rekord!

Sen bar det av till en invigning av en ny restaurang, där Dannes vän jobbar som kock. Själva invigningen var ingen höjdare alls, det var ärligt talat ett ganska misslyckat event. Mycket dötid, väldigt hög ljudnivå och grillrök i lokalen, det tog extremt lång tid innan vi fick hämta mat (buffé, så ingen servering vid bordet) och man fick heller inte gå till baren för att köpa någon dryck. Förhoppningsvis blir det bättre när dom är varma i kläderna och kommit igång bättre, vilket också är anledningen till att jag inte nämner namnet på stället här för att det inte ska bli en sökbar recension som kan påverka negativt framöver. Men som tidigare eventpersonal blev det extremt tydligt att det saknas erfarenhet av sånna här grejer på denna plats, dom hade definitivt vunnit på att anlita ett eventföretag som kunde styrt upp det hela. Maten var i alla fall helt okej, men allt runtomkring drog ju ner helhetsbetyget en hel del.

Annonser

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.