Han lever och frodas

Det var ingen större skillnad på Wally idag jämfört med när han togs in från hagen igår (dvs innan kastreringen). Möjligen att han var aningen mer på tårna än annars, vilket inte känns så konstigt med tanke på att han säkert har lite ont. Det hela såg i alla fall fint ut, så nu får vi hålla tummarna för att han slipper komplikationer.

Aptiten var det i alla fall inga fel på, han äter som vanligt allt man serverar honom. Det är himla skönt med en häst som inte är det minsta kräsen, han äter till och med foderjäst direkt ur handen om man håller fram det. Det känns väldigt bra med tanke på den stress han utsätts för nu i och med ingreppet, så förhoppningsvis ska magen inte ta stryk av det.

Hoven ser också bättre ut nu. Förhoppningsvis ska det inte bli värre nu, så att den hålvägg som finns kan växa ut och sen stanna borta i framtiden. Nu ska han ta det lugnt i en-två dagar till, sen är det dags att börja gå ut på promenader och att aktivera honom för att minska risken för problem till följd av kastreringen, vilket också lär göra nytta för hoven.

foto-2017-02-26-11-37-57

Annonser

One thought on “Han lever och frodas

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s