Ute på promenad

Idag har Wally fått spana in en liten bit av den väg han kommer bli väldigt bekant med framöver. Från stallet går nämligen en mindre grusväg in i skogen, och den lär bli perfekt för att träna på att gå vid hand. Idag var det dock en del is, och därför inte praktiskt genomförbart att gå mer än ca 100 meter förbi där hans hage slutar. Men på den lilla biten (som egentligen var längre än 100 meter, eftersom vi ju gick på vägen längsmed hela den långa hagen också) hann vi med att bl.a. gå över en liten träbro. Han kollade till lite, men tog sig snabbt över till andra sidan. Lite trist att vi inte kunde gå längre, men jag vill inte gärna ha en Bambi på stor, hal isfläck och det gick inte att gå i kanterna för att ta sig runt den. Men det lär väl bara vara en tidsfråga innan det börjar smälta bort så vi kan utforska vad som finns längre bort.

Utöver den korta bensträckaren till promenad har han blivit grundligt borstad, lyft på alla hovar, ätit kraftfoder, spillt ut kraftfoder på stallgolvet och förstås testat sin nya grimma. En ljusgrå med lila kanter i mjukt material, som dessutom funkar att växa i ett tag till.

Några höjdarfoton blev det inte direkt idag. Wally hade inte tid att posera och Danne beklagade sig över kylan, så det blev bara ett fåtal bilder. Jag får gå ut i hagen med systemkameran och försöka få till något själv tror jag. En av de få som blev användbara från dagens stallbesök är denna, med kapade ben och blundande matte… Nåväl, jag lovar att det blir bättre framöver. Wally ska få landa lite, sen ska vi börja träna mer på att stå still. Ska man bli blogghäst måste man ju få en någorlunda modellutbildning, liksom. Får nog genomföra en fotokurs med Danne också.

xida_3805

Annonser

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.