En ynka dag kvar

Idag var näst sista dagen på praktiken, och även den sista dag då min handledare var närvarande. Eller ja, hon som står som handledare på pappret. I verkligheten kan man säga att jag haft fem handledare, eftersom jag kunnat följa med eller fråga samtliga på arbetsplatsen och hela tiden fått uppmaningen att ta tag i den jag ser först istället för att springa runt och leta efter en specifik.

Men eftersom på-pappret-handledaren inte jobbat imorgon tog jag med mitt avslutningsfika redan idag. Det blev saffranskakor och marknadsgodis, vilket var uppskattat. Vill ni ha receptet på saffranskakorna så kolla in här någon dag framöver, jag har tidsinställt ett sånt inlägg.

Imorgon är det alltså sista dagen. Sex veckor har försvunnit vansinnigt fort. Det som först kändes som en evighet visade sig vara betydligt kortare än så, men det betyder väl också att man haft roligt. Hade jag fått göra om det hela hade jag definitivt valt samma praktikplats, jag är ytterst tveksam till att det skulle gå att hitta ett bättre ställe att vara på.

wpid-images-1.jpg.jpeg

Såhär har det känts, men på ett positivt sätt. Hjärnan har varit full med bra och nyttiga intryck.

Annonser

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.