Hudvård i Göteborg, öppet hus idag!

Min vän Angelica arbetar som fristående hudvårdskonsult för Mary Kay, och idag har hon öppet hus i sin lägenhet i centrala Göteborg för alla som är intresserade. Kom och testa, få gratis rådgivning om vad som passar för just dig och dessutom 20% rabatt på hela sortimentet. Hon har produkter för både män och kvinnor, kanske hittar du en julklapp till dig själv eller någon annan? Betalning med kontanter eller swish. Inget köptvång, såklart.

När och var? Kl 13-18 idag 10 december, på Bohusgatan 18 i Göteborg. Hinner du inte dit inom den utsatta tiden så skicka iväg ett meddelande till henne på Facebook så kan det säkert ordnas fram en lösning på det problemet.

Har du inga ärenden förbi Göteborg? Misströsta ej! Du kan nämligen lägga en beställning med 10% rabatt under hela helgen. Skicka ett meddelande eller ring så hjälper hon dig med den det.

Angelicas facebooksida hittar du på den här länken. Där kan du skicka meddelande vid behov samt se hennes telefonnummer om du hellre vill ringa.

angelica

(Inlägget innehåller reklam, men jag själv tjänar ingenting på att skriva om det utan vill bara tipsa om ett riktigt bra erbjudande från en av mina bästa vänner)

Annonser

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.