Sådär ja!

Vips så är alla dagens punkter avbockade. Plus att jag rengjort ännu ett träns, som jag hängt in i duschen men inte haft tid eller ork att fixa förrän nu. Himla praktiskt att ha något att göra i badrummet medan hårinpackningen satt på plats. Och nej, jag har inte blivit galen som duschar ett läderträns. Det här gäller nämligen ett syntetträns, som funkar alldeles utmärkt med tvål och vatten och inte ska smörjas in efteråt.

Nu är bara frågan om nya förmågan någonsin kommer kunna ha det. Det är nämligen i storlek ponny, och användes på Bella. Jättepraktiskt de dagar det var dåligt väder, eftersom det enkelt kunde sköljas av med vattenslangen efteråt och hängas rakt in i sadelkammaren utan någon mer vård än så.

bellalilatrans

Såg nu när jag laddade upp bilden att hon verkar ha haft alla spännen i innersta hålen. Det är ju lovande, eftersom nya herrn lär få ett något större huvud. Möjligen att han skulle behöva ett längre pannband, men det är ju enkelt åtgärdat. Att det är lila är inget problem, det kan nog se spännande ut på en gulbrun häst!

Annonser

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s