En hel timme

En intervju på strax under en kvart tog en timme att skriva ner. Galet. Men nu är det färdigt, vilket känns fantastiskt bra.

Jag har även satt nytt skyddsglas på min telefon (himla skönt att slippa krångla med tunna plastfilmer som alltid blir bubbliga och sen repas ganska omgående). Kan varmt rekommendera att söka på ”tempered glass” + din telefonmodell på eBay och köpa ett. Mitt gick på sisådär 14 spänn inklusive frakt, vilket är ett kap!

Planen för resten av den här dagen är att steka pannkakor att ha som matlåda imorgon, kolla på föreläsningar om muskelfysiologi och att vila. Den där vilan är viktig att planera in. Man kan inte köra på som ett lokomotiv utan att det får följder. Alltså måste man ibland pausa, kliva åt sidan och bara ägna tid åt att vara en stund. Utan skolböcker, dator och mobiltelefon. Helst utan vrålande katt också, för det om något går en på nerverna.

Herrn på bilden nedan anser att han är konstant hungrig, och talar om det högt och ljudligt, för han går på diet. Under sommaren har det blivit lite för mycket av det goda, så han har en liten kalaskula mitt på nu. Inget extremt, de flesta skulle nog inte ens märka det, men det är lika bra att ta tag i det direkt. Slank ska han bli, och då funkar det inte med fri tillgång. Det får dock mina öron sota för.

xIDA_8767

Annonser

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.