Torsdagen till ända

Idag har vi bokat bil för Islandsresan. Man kan inte påstå att det var billigt, men det får vara värt det. Kvar att ordna inför resan är att boka islandshästridning (känns som ett måste, som man inte kan hoppa över utan en riktigt bra anledning), samt att kolla upp vilka saker vi inte får missa när vi är där. Och så packa, förstås.

Resten av dagen har ägnats åt att bl.a. hämta hem min nya stationära dator från reparation (den hade en död pixel och fick skärmen utbytt på garantin, så nu hoppas jag att mina stationär-dator-problem ska vara över), promenera (läs: jaga pokemons), köpa en liten grill, använda nämnda grill på grillkväll vid stranden. Trots att det känns som att vi inte gör någonting verkar vi ändå hinna med en del. Och det blir inte mycket tid framför datorn, eftersom vi är ute på diverse grejer mest hela tiden. Men det har ni nog redan förstått, eftersom det blivit mer tyst här sedan Danne gick på semester.

Katterna har det himla bra i alla fall. Kakan kommer ut på koppelpromenader, Fisken har en varm och solig inglasad balkong och Boll får äta gourmetmat från konservburk. Dom har det hur bra som helst på sin semester.

xIDA_6352

Lillfisken, maj 2015

Annonser

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.