Impopulär matte

Kakan svälter och Lillebror är fängslad. Åtminstone är det så dom skulle beskriva det själva. I själva verket går Kakan på diet och får mat vid 3-4 tillfällen per dag, och Lillebror var tvungen att sitta still i några minuter för att förberedas inför morgondagens utställning.

Det är nog bara Boll som tycker om mig rakt igenom just nu, men så är hon också genomsnäll och går med på allt man utsätter henne för (förutom kloklippning, för det är djävulens påfund enligt henne).

Idag har djuren lekt i snön. Bl.a. har jag kastat snöbollar som Boll ivrigt försökt fånga. Kakan tyckte mest att det var äckligt ute, så hon gick in lika fort som hon sprang ut. Lillebror däremot var med på ett hörn större delen av tiden. Foton blev det givetvis, dom kommer framöver!

Imorgon är det alltså utställning som gäller för den lille brodern. Nu med trimmade öron. Ja alltså inte själva öronen, jag kan inte kuperat honom. Det är håret i dom som trimmats. Återstår att se om det gör någon skillnad. Han upplever i alla fall att han blev räsersnabb av trimningen, för nu far han omkring likt en förvirrad målsökande missil här hemma. Håll tummarna för oss imorgon, för om han plockar han hem ett certifikat till tar han sin första titel!

xIDA_2530

Annonser

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s