Regnbyxorna har anlänt!

Att man kan bli så glad för ett par regnbyxor.. Men jodå, dom kommer nog underlätta mitt liv ganska fint framöver eftersom jag då förhoppningsvis slipper sitta med blöta byxor efter att ha trotsat vädergudarna och cyklat till skolan genom regnet.

Och dom är så himla fiffiga. Det ni ser på bilden är nämligen inte bara en förpackning, det är insidan av fickan. Man kan alltså vika ihop regnbyxorna och vränga fickan över det man vikt ihop – och vips har man en liten förpackning man kan stänga med dragkedja och hänga upp på en krok om man så önskar. Fantastiskt bra idé! Med andra ord kan dom även tas med  i väskan utan att sprida ut sig.

Dom är lätta, gjorda i ett tunt tyg som ändå känns stabilt, har en knapp nertill så man kan få dom tightare runt fotleden och i midjan är det resår så dom utan problem kan dras över även ett par jeans. Än så länge är jag helnöjd! Återstår dock att se hur dom sköter sig när det väl är dags för cykeltur i ösregn, men det lär väl snart visa sig, det är ju trots allt Göteborg jag bor i.

image

Annonser

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.