Nät, nät, här var det nät

Idag har jag roat mig med att häfta många meter nät med häftpistol. Och skruva ihop plankor. Och slå huvudet i plankor. Och såga om en planka. Och sy ihop nät med fiskelina. Och slutligen se, precis som syster tidigare gissat i kommentarsfältet, en färdignätad uteplats. Fy sjutton vad skönt att vara klar!

Djuren har givetvis varit ute och invigt sina nya kvadratmeter underhållningsyta. Kakan var först ut, hon kom i full fart. Boll var inte långt därefter. Sen kom Lillebror, försiktigt tassande och skrek högt efter som andra som sprungit ut i detta okända utan att vänta på honom. Det var tydligen oerhört läskigt där ute. Men det var då, nu är han ute själv och roar sig med att jaga flygdjur av olika sorter.

nataduteplats

Än så länge är det en väldigt tråkig uteplats. Där finns endast två plaststolar, två ihopfällbara stolar och ett bord. Planen är att stoppa dit lite växter, kanske bygga ihop någon typ av utkikstorn för husdjuren och göra det hela till något roligare än bara en stenplätt. Men det blir inte idag. Definitivt inte. Nu ska jag fira att mina armar får hänga rakt ner och bara ta det lugnt.

djuruteplats

Annonser

One thought on “Nät, nät, här var det nät

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.