Tisdagen lider mot sitt slut

Då var denna dag snart över.
Jag har bland annat hunnit med att baka två sorters havreflarn (lägger upp receptet senare i veckan), fylla glas med chokladmousse och bjuda farmor samt farmors syster på dessa. Mycket trevligt!
Har även packat ner en del grejer som jag ställt fram i hallen, eftersom morgondagen innebär hämtning av nyckeln till nya lägenheten!

Imorgon bär det alltså av mot Göteborg i mormor och morfars bil (och dom själva är också med, förstås). Det utrymme vi inte sitter på innebär plats för de första grejerna jag vill ha med (d.v.s. sånt som antingen behövs där eller inte behövs här). Så jag har bl.a. ställt fram solstolar, matlagningsprylar, handdammsugaren, diverse skafferigrejer, liggunderlag, kudde, filt, en väska kläder  samt kattprylar. Vi får se hur mycket som får plats imorgon, och vad som får invänta nästa flyttomgång. Efter morgondagens besök går det i alla fall att sova i nya lägenheten vid behov, tillaga en enkel måltid och sitta ner medan den äts. Visserligen på en plasttallrik som man får ha i knät, men det är alltid något.

moving_o_1733859

Annonser

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s